Programmeren

Je programmeert alles in een handomdraai: de speelweek voor je bioscoop, het seizoen voor je theater, groepsboekingen voor je museum of je festivalagenda. Visueel. Intuïtief. Snel.

Online kaartverkoop

Onze white label shop is te stylen in elke look en feel die je zelf wenst. Wil je één pagina die alles toont of liever twee of drie? Geen probleem!

Bied add-ons aan in een extra stap om je omzet te verhogen. Kies voor promocode’s of gebruik tijdslots. Credit cards? Jij bepaalt en past je shops real time aan, wanneer jij dat wil.

Marketing Automation

Bezoekers blijven betrokken bij jouw museum door onze marketing automation tools.

Ontgrendel het volledige potentieel van de online betrokkenheid van je bezoekers. Niet alleen door middel van geautomatiseerde e-
mails, maar ook door gepersonaliseerde content op de website en in de bestelflow aan te bieden. Stuur de informatie over de
tentoonstelling en de aanbieding voor die heerlijke appeltaart aan de juiste personen. Prikkel je bezoeker voor een nieuw bezoek of
maak haar tot ambassadeur van je museum. Alles in de taal die passend is voor de betreffende persoon.

Zo wordt het bezoek nog aangenamer en waardevoller.

Intuïtieve kassa

Zonder training kan je kassapersoneel aan de slag! Alles wijst zich vanzelf.

Kaartjes of producten verkopen, klantgegevens aanpassen of een reservering maken met of zonder betaallink; alles direct onder handbereik. Toch even twijfel? De directe helpfunctie geeft raad!

Doe-het-zelf-storno’s 

Laat je bezoekers zelf kaartjes innemen of omboeken. Geld terug, een voucher of het aankoopbedrag als donatie zijn mogelijke keuzes die je kan aanbieden. Een combinatie van opties kan ook: jij bepaalt.

Moderne backoffice

Een backoffice die constant wordt doorontwikkeld met gave nieuwe features: dit is het hart van het systeem.

Multichannel verkopen

Je verkoopt je kaartjes aan de kassa met onze Intuïtief kassa. Voor online verkoop kan je kiezen voor onze whitelabel single page webshop die zeer conversiegericht is. Liever multistep? wederom bepaal jij!

Onze hardware of je eigen hardware

Rust je entree uit met onze prachtige, robuuste kassaschermen. Een plaatje om te zien en ergonomisch. Maak je set compleet met ons CCV pinapparaat, snelle ticketprinter er sterke scanners.

Low budget of popup locatie? kaartjes aan de kassa verkoop je ook gewoon via bijvoorbeeld je laptop, openklappen, inloggen en gaan.

Timeslots oplossingen

Extra belangrijk in deze tijd! Jij bepaalt uit hoeveel timeslots je dag bestaat en hoeveel bezoekers je toelaat. Aanpassen van je ruimte? No worries, we got you covered, ook dit is snel zelf geregeld.

Scanning

Kies je voor een van onze wifi handscanners? Of download je onze app in de IOS store of Playstore en gebruik je je eigen device, of combineer je deze opties? Alle opties leiden in ieder geval tot stressvrij scannen.

Wederverkoop en OTA’s

Als je meer toeristen wil binnenhalen is dat bij ons geen punt, we zijn gekoppeld met sterke OTA’s. Of wil je (ook) je kaartjes verkopen bij de lokale hotels, andere toeristische activiteiten? Waar jij wil verkopen, regelen wij een wederverkooppunt.

Promocodes

2e kaartje gratis, kinderen gratis naar binnen op woensdagmiddag? 20% korting op kaartjes, je kan het zo gek niet bedenken of we regelen het! Unieke of generieke codes, zeg het maar, jij bent de baas.

Zelfbedieningszuilen

Laat je klanten zelf kaartjes kopen aan je eigen unattended zuil, gereserveerde kaartjes ophalen met een abonnementspas of laat alvast je bezoeker een drankje en hapje uitzoeken en betalen.

Prijsplannen

Stel voor ieder type voorstelling of evenement een apart prijsplan in met specifieke prijzen. Laat dit ook nog variëren tussen de kassa en de internetverkoop, of laat de boekingsprijs van de verkoopprijs afwijken. Het kan allemaal.

Groepsboekingen en Educatie

Onze groepsboekingsmodule is een uniek pakket dat het beheren van jouw groepsboekingen een simpel proces maakt. Je maakt
makkelijk nieuwe groepen aan, stelt opties in voor online verkoop, verstuurt offertes, boekt de gewenste zalen en koppelt eventueel
een gids aan een boeking. De kassamedewerker scant eenvoudig de bezoekers van een groep en houdt grip op de groepsgrootte
en eventuele bijbetalingen. Alle medewerkers hebben elk moment inzicht in de status van alle groepen die specifiek geplaatst
kunnen worden, waardoor men elkaar niet onnodig tegenkomt; handig voor tijdens een covidpandemie bijvoorbeeld.

Alles uiteraard volledig geïntegreerd in het kassasysteem, inclusief afhandeling van de museumkaart en rekening houdend met de
verschillende rapportages.

Zaalbeheer

Laat je eigen plattegronden configureren voor kassa en online verkoop. Klanten kunnen hier hun eigen zitplek kiezen, maar je hebt ook de mogelijkheid om stoelen te blokkeren of reserveren. Ideaal voor jou en je klant.