Mensen met een hart voor Cultuur

Wat we ook doen bij Jewel Labs, we hebben allemaal een passie voor cultuur. We kennen de uitdagingen waarvoor culturele instellingen gesteld worden en we spreken de taal. Dat doen we binnen Jewel Labs vanuit 3 functiegebieden:

Team Jewel Labs

team

DEVELOPMENT

Hier maken we de systemen voor Z-tickets, C-Feed, C-Partners en Easy Ticketshop. Met de aanwezige ervaring weten we hoe we IT robuust en gebruiksvriendelijk maken. Voor het hosten van de infrastructuur werken we samen met grote partijen, die hun sporen hebben verdiend. Voor de gebruikers passen we de meest actuele kennis toe over het intuïtieve gebruik van interfaces.

SUPPORT

Vanuit deze technische accountmanagement rol zijn we de steun en toeverlaat voor onze klanten. Omdat online ticketverkoop een 24/7 activiteit is, is Jewel Labs support dag en nacht, ook in de weekenden operationeel voor onze klanten. Voor bezoekers van culturele instellingen staan C-Helden paraat, aan de telefoon, per e-mail en via social media, eventueel buiten kantooruren en in weekenden.

SALES EN MARKTONDERZOEK

Van hieruit leggen we contact met onze toekomstige klanten. We doen dat niet vanuit een mentaliteit “wij van wc-eend adviseren wc-eend”. Nee, via gedegen onderzoek, inventariseren we periodiek wat er leeft in de culturele sector. Op basis van relevant bewezen inhoud, gaan we het gesprek aan.

Jewel Labs is een fijn bedrijf om bij te werken

De sfeer is informeel en vrij en je draagt je eigen verantwoordelijk en op die manier draag je je steentje bij. We zitten in een geweldig pand in een opkomend deel van Amsterdam Noord en dat past prima bij onze groeiende plek in de Nederlandse cultuursector.