Z-TICKETS: VEELZIJDIGHEID EN GEMAK VOOR IEDEREEN

Door nauw samen te werken met onze klanten is Z-Tickets in 10 jaar doorontwikkeld tot een van de gebruiksvriendelijkste en veelzijdigste kaartverkooppakketten. Het gemak waarmee medewerkers én bezoekers met het systeem kunnen werken leidt direct tot extra omzet.

Logo_Z-Tickets
KASSA

Met de gebruiksvriendelijke kassa van Z-Tickets kunnen medewerkers of vrijwilligers vrijwel zonder training aan de slag.

ONLINE KAARTVERKOOP

Via onze flexibele webshops zijn inmiddels miljoenen tickets verkocht.

OPVOEREN VAN CONTENT

Het opvoeren van nieuwe activiteiten kost vaak onnodig veel tijd. Niet meer met de prachtige back-office van Z-Tickets!

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Jewel Labs voldoet als enige Nederlandse kaartverkoopbedrijf aan de ISO 27001 norm, dé internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging.

MARKETING

Terugkerende bezoekers zijn goedkoper binnen te halen dan nieuwe bezoekers. Z-Tickets heeft daarom uitgebreide CRM functies en heeft koppelingen met de belangrijkste marketing platformen.

TOEGANGSCONTROLE

Onze gebruiksvriendelijke app voor iOS en Android zorgen voor een efficiënte toegangscontrole, zelfs bij instabiele wifi.

RAPPORTAGE

Z-Tickets verschaft real-time inzicht in de kaartverkoop. Rapportages zijn vanaf iedere locatie opvraagbaar.

SUPPORT

Ons ervaren supportteam staat voor je klaar om je te helpen. Vragen van bezoekers kunnen door onze collectieve klantenservice C-Helden worden afgehandeld.

CONNECTIVITY

De API van Z-Tickets is een van de meest uitgebreide in de markt en is inmiddels aan een groot aantal andere applicaties gekoppeld.

WEDERVERKOOP

Met Z-Tickets verkoop je makkelijk kaartjes via je eigen wederverkopers, VVV kantoren, hotels en andere partners, zowel fysiek als online. Meer over wederverkoop