Schaalbare functies voor 100 of 100 duizenden bezoekers

Onze diensten zijn – of worden – zo gemaakt dat je ze goed kunt gebruiken, ongeacht het aantal bezoekers dat je ontvangt en ongeacht om welk cultureel, toeristisch of ontspanningsaanbod het gaat. Functionaliteiten zijn gemakkelijk aan of uit te zetten, zodat je precies dat krijgt wat je nodig hebt. Dat geldt niet alleen voor de functies, maar ook voor de support die nodig is.

In alle functionaliteiten – of het nu voor de bezoeker, de medewerker of het management is – is altijd de handtekening van Jewel Labs te zien en ondervinden: de interfaces hebben een overzichtelijke vormgeving die naadloos aansluit op de intuïtie van online ticketkoper of kassamedewerker. Stappen via tussenschermen worden geminimaliseerd, waardoor iedere gebruiker zo snel mogelijk uitkomt bij wat het belangrijkst is: een helder vormgegeven e-ticket, een overzichtelijk afrekenscherm of makkelijk inzichtelijke managementinformatie.

Voor de realisatie van onze producten en diensten werkt Jewel Labs samen met deze partners:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.